Közlekedési baleset Nick és Uraiújfalu között - 2011.09.09-én

2011 Szeptember 9-én kapott riasztást az egyesület, hogy Nick és Uraiújfalu között személygépjármű szenvedett balesetet.

A felderítés megállapította, hogy a Citroen C4 márkájú személygépjármű letért az útról és a menetirány szerinti jobb oldali árokba csapódott. Személyi sérülés nem történt.

Riasztva:
-Répcelak/I.
-Répcelak/T.
-NickÖ.T.E.

Képek:

Lódarazsak Nick belterületén  -  2011.08.15-én

2011 Augusztus 15-én jött a riasztás, hogy Nick Rákóczi Ferenc úton egy ház tetőszerkezetére lódarazsak költöztek. A tűzoltók méhész segítségével a lódarazsakat eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Riasztva:
-Répcelak/I.
-NickÖ.T.E.

Képek:

Méhek költöztek egy épületbe Nick Műgát üdülőtelepen - 2011.07.04-én

2011 Július 4-én érkezett a jelzés, miszerint Nick Műgát üdülőtelepen egy házba méhek költöztek és veszélyeztetik az ott tartózkodókat. Egyesületünk a Répcelaki Önkormányzati Tűzoltó-Parancsnoksággal vonult a helyszínre. A felderítés megállapította, hogy egy melléképület tetőszerkezetére egy méhcsalád költözött. A káresetet a két tűzoltóság felszámolta, személyi sérülés nem történt.

Riasztva és vonult:
-Répcelak/I.
-NickÖ.T.E.

Képek:

Közlekedési baleset Nick és Uraiújfalu között - 2011.06.09-én

2011 Június 9-én érkezett a jelzés, hogy Nick és Uraiújfalu között autó balesetet szenvedett. A felderítés megállapította, hogy egy Citroen C4 márkájú személygépjármű letért az útról, a mezőre csapódott és a feje tetején állt meg. A balesetben egy személy megsérült.

Vonult:
-Répcelak/I.
-Répcelak/T.
-NickÖ.T.E.

Képek:

Közlekedési baleset Nick és Uraiújfalu között - 2011.05.13-án

2011 Május 13-án egy VW Passat személygépjármű szenvedett balesetet Nick és Uraiújfalu közötti útszakaszon. A személygépjármű az oldalára borult, a tűzoltók visszaállították és segítettek az elszállításában. Egy fő beszorult a roncsba, őt a tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki és átadták a mentőknek.

Riasztva:
-Répcelak/I.
-Répcelak/T.
-NickÖ.T.E.

Kép a baleset helyszínéről:

Közlekedési baleset Nick és Uraiújfalu között - 2011.02.06-án

2011 Február 6-án érkezett a bejelentés, miszerint Nick és Uraiújfalu községek között személygépjármű árokba csapódott.

Riasztást kapott és a helyszínre vonult:
-Répcelak/I.
-Répcelak/T.
-NickÖ.T.E.

A balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett, a káresetet a Répcelaki Önkormányzati Tűzoltó-Parancsnokság felszámolta.

Képek: